Kontohantering

Radera ditt VeriWake-konto.

Permanent åtgärd

Ditt konto och dina synkroniserade VeriWake-data kan inte återställas när raderingen är klar.

På den här sidan
  1. Radera i appen
  2. Utan appen
  3. Vad som raderas
  4. Vad som kan finnas kvar
  5. Säg upp prenumerationen
  6. Kontakt
Raderingen är permanent. Om VeriWake-servern inte kan bekräfta raderingen behåller appen ditt konto och dina alarm på enheten så att du tryggt kan försöka igen.

1. Radera från VeriWake

Det snabbaste och säkraste alternativet är den inbyggda kontofunktionen:

Öppna VeriWake och gå till fliken Inställningar.
Bläddra till avsnittet Konto.
Tryck på Radera konto.
Läs bekräftelsen och bekräfta permanent radering.

VeriWake ber först sin server att radera kontot. När servern bekräftar att det lyckats tar appen bort lokala alarmregistreringar på plattformen, alarm, historik, inställningar och inloggningsuppgifter för VeriWake-kontot från enheten. Om du har loggat in med Google försöker appen även återkalla åtkomsten för Google-inloggning i VeriWake och loggar ut dig från VeriWake.

2. Begär radering utan appen

Om du inte kan öppna Inställningar eller slutföra raderingen i appen, mejla contact@veriwake.app med ämnet Begäran om radering av VeriWake-konto.

Skicka om möjligt begäran från den e-postadress som är kopplad till din Apple- eller Google-inloggning. Vi kan be om ytterligare information för att verifiera att du kontrollerar kontot före raderingen. Mejla inte lösenord, identitetstoken, uppdateringstoken eller betalningsuppgifter.

3. Vad som raderas

När en verifierad raderingsbegäran har slutförts raderar eller kopplar VeriWake bort kontots poster på servern, bland annat:

  • Kontoprofil och anslutna Apple- eller Google-identitetsposter.
  • Registrerade enheter, appsessioner och uppdateringstoken.
  • Synkroniserade alarm, inställningar, rutin och tillåtna svar från introduktionen.
  • Väckningshändelser, väckningshistorik och synkroniseringsmetadata.
  • Installations- och introduktionsanalys som redan är kopplad till kontot.

Flödet i appen tar också bort de lokala alarm och användardata som VeriWake stöder från den aktuella enheten. Att bara radera ett alarm, logga ut eller ta bort en registrerad enhet raderar inte hela kontot.

4. Vad som kan behållas

Vi kan behålla begränsad information när det krävs för rättsliga skyldigheter, skatteskyldigheter, säkerhet, bedrägeriförebyggande eller tvistlösning. Säkerhetskopior kan finnas kvar en begränsad tid innan de löper ut genom normal rotation och återställs inte till en aktiv profil.

Butiken där du gjorde ett köp sparar köp- och prenumerationsuppgifter enligt sina egna villkor. Apple och Google kan också, oberoende av VeriWake, spara uppgifter som är kopplade till kontot du använder för inloggning.

5. Säg upp din prenumeration separat

Att radera ditt VeriWake-konto eller avinstallera appen avslutar inte en prenumeration i en appbutik.

Via din appbutik

  1. Öppna butikskontot som användes vid köpet och leta upp Prenumerationer.
  2. Välj VeriWake-prenumerationen.
  3. Välj det tillgängliga alternativet för uppsägning och följ butikens anvisningar.

Om du kan öppna Inställningar i VeriWake kan du även öppna prenumerationshanteringen där. Du kan hantera din prenumeration via det butikskonto som användes vid köpet även om du inte har tillgång till VeriWake.

6. Behöver du hjälp?

Mejla contact@veriwake.app eller besök VeriWake-supporten. Läs vår Integritetspolicy för mer information om datahanteringen.