Kontrola nad účtem

Smaž svůj účet VeriWake.

Nevratná akce

Po dokončení smazání nelze účet ani synchronizovaná data VeriWake obnovit.

Na této stránce
  1. Smazat v aplikaci
  2. Bez aplikace
  3. Co se smaže
  4. Co může zůstat
  5. Zrušit předplatné
  6. Kontakt
Smazání je trvalé. Pokud server VeriWake nemůže smazání potvrdit, aplikace ponechá účet a budíky v zařízení, aby bylo možné pokus bezpečně opakovat.

1. Smazání z VeriWake

Nejrychlejší a nejbezpečnější možností je vestavěná funkce účtu:

Otevři VeriWake a přejdi na kartu Nastavení.
Posuň se k části Účet.
Klepni na Smazat účet.
Přečti si potvrzovací zprávu a potvrď trvalé smazání.

VeriWake nejprve požádá server o smazání účtu. Jakmile server potvrdí úspěch, aplikace ze zařízení odstraní místní registrace systémových budíků, budíky, historii, předvolby a přihlašovací údaje k účtu VeriWake. Pokud používáš přihlášení přes Google, aplikace se také pokusí odvolat přístup VeriWake k přihlášení přes Google a odhlásí tě z VeriWake.

2. Žádost o smazání bez aplikace

Pokud nemůžeš otevřít Nastavení nebo dokončit smazání v aplikaci, napiš na contact@veriwake.app s předmětem Žádost o smazání účtu VeriWake.

Pokud je to možné, pošli žádost z e-mailové adresy propojené s přihlášením přes Apple nebo Google. Před smazáním tě můžeme požádat o další informace, abychom ověřili, že máš nad účtem kontrolu. E-mailem neposílej hesla, tokeny identity, obnovovací tokeny ani platební údaje.

3. Co se smaže

Po dokončení ověřené žádosti o smazání VeriWake smaže nebo odpojí záznamy účtu na serveru, včetně:

  • Profilu účtu a propojených záznamů identity Apple nebo Google.
  • Registrovaných zařízení, relací aplikace a obnovovacích tokenů.
  • Synchronizovaných budíků, nastavení, rutiny a povolených odpovědí z úvodního nastavení.
  • Událostí probuzení, historie probuzení a metadat synchronizace.
  • Analytických údajů o instalaci a úvodním nastavení, které už jsou propojené s účtem.

Postup v aplikaci také odstraní z aktuálního zařízení podporované místní budíky a uživatelská data VeriWake. Smazání jednoho budíku, odhlášení nebo odebrání jednoho registrovaného zařízení nesmaže celý účet.

4. Co může zůstat uchováno

Omezený rozsah informací můžeme uchovat, pokud to vyžadují povinnosti související s právními předpisy, daněmi, bezpečností, prevencí podvodů nebo řešením sporů. Záložní kopie mohou zaniknout až po omezené době v rámci běžné rotace a neobnovují se do aktivního profilu.

Obchod, kde proběhl nákup, uchovává záznamy o nákupech a předplatných podle vlastních pravidel. Apple a Google mohou také nezávisle na VeriWake uchovávat záznamy spojené s účtem používaným k přihlášení.

5. Předplatné zruš samostatně

Smazání účtu VeriWake ani odinstalování aplikace nezruší předplatné v obchodě.

Prostřednictvím obchodu s aplikacemi

  1. Otevři účet v obchodě, který byl použit k nákupu, a najdi Předplatné.
  2. Vyber předplatné VeriWake.
  3. Vyber dostupnou možnost zrušení a postupuj podle pokynů obchodu.

Pokud máš ve VeriWake přístup k Nastavení, můžeš správu předplatného otevřít i tam. Předplatné můžeš spravovat prostřednictvím účtu v obchodě, který byl použit k nákupu, i když nemáš přístup k VeriWake.

6. Potřebuješ pomoc?

Napiš na contact@veriwake.app nebo navštiv podporu VeriWake. Podrobnosti o zpracování údajů najdeš v našich Zásadách ochrany osobních údajů.